Dakwerk

Dakwerk

Vele woningen, aangebouwde garages en bijkeukens zijn ooit opgeleverd met bitumineuze dakbedekking. Deze dakbedekking zit op schuine daken, maar vooral op platte daken en is daarvoor uitstekend geschikt. Bitumen gaat tientallen jaren mee, maar is toch een keer aan vervanging toe. W. van Dasselaar is gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumineuze dakbedekking. Vanaf onze oprichting behoort dakwerk tot onze dienstverlening.

Wanneer uw bitumineuze dakbedekking blaren gaat vertonen, poreus wordt of op de naden los gaat laten, is het tijd voor onderhoud. Laat de slechte plekken van uw dakbedekking dan meteen repareren. Hiermee verlengt u de levensduur van uw dakbedekking.

Zink- en koperwerk

Dakgoten en daken van dakkapellen zijn vaak afgewerkt met zink. Ook regenpijpen zijn vaak uitgevoerd in zink, omdat dat veel mooier staat dan plastic regenpijpen. U kunt naast zink ook kiezen voor koper of vuurverzinkt staal. Zink en koper gaan lang mee, maar weersinvloeden zorgen ervoor dat ook deze materialen slijten en dat lasnaden scheurtjes kunnen gaan vertonen.

Wij zijn al meer dan een eeuw gespecialiseerd in het aanbrengen van zinken of koperen dakgoten, regenpijpen en zinken of koperen daken voor dakkapellen. De kunst is de onderdelen goed aan elkaar te solde- ren, zodat het geheel waterdicht wordt en blijft. Die kunst verstaan wij als geen ander. En, koperen goten gaan een leven lang mee.

20160421_173815
dakwerk
dakwerk3
dakwerk2

DENK TIJDIG AAN HET ONDERHOUD VAN UW DAK

Informeer naar duurzame oplossingen!